logo

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС -АП ООД е създадена през 2008 година като пое всички гаранционни и извънгаранционни уреди инсталирани от фирма ХД Клима Груп ЕООД и за кратко време успя да се наложи на динамичния пазар за такъв вид техника. Ние предлагаме винаги качествено обслужване.

Служителите ни притежават дългогодишен опит, професионализъм и коректност в областта на климатичните и вентилационни инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно решение, качествен монтаж, поддръжка (гаранционне и извънгаранционнен сервиз) и профилактика.

Дейността на фирмата обхваща:

  • продажба
  • доставка
  • монтаж
  • дистрибуция
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталациите с оригинални резервни части
  • Изграждане на Централна климатизация с VRF системи на обществени, административни и промишлени сгради
  • Професионални решения за климатизация на офиси, магазини, ресторанти и жилищни помещения
  • Изграждане на вентилационни системи

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС затваря кръга от услуги: технически решения – извънгаранционeн сервиз, с което гарантира максимално дълъг период за експлоатация на съоръженията.

 
КАЧЕСТВО, НАДЕЖДНОСТ, ЦЕНА са акцентите във всички дейности на компанията. В цялостната си дейност МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС се стреми към разширяване обхвата и качеството на предлаганите стоки и услуги чрез професионализъм, опит и европейски работни стандарти.
 
МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предлага голям избор от климатици и сплит системи от: многофунционални канални климатици, икономични подови климатици, подово-таванни климатици, както и стенни многоблокови мултисплит системи, многозонални климатични системи - VRV и VRF, системи чилър, фанкойл и накрая централни системи за вентилация и климатизация на въздуха.

МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС предлага широка гама от модели на битови и промишлени климатици Panasonic, Daikin, Fujitsu, Mitsubishi Heavy и Mitsubishi Electric, Samsung, LG, Toshiba, и General Fujitsu,Treo,Toyotomy и др. Също така предлагаме и техника на марките Hitachi,Osaka и Haier и Midea. Освен това от нашия сайт можете да закупите освен климатична техника и Камини,Бойлери,Вентилатори,Конвектори и резервни части а нашите технически специалисти са винаги на разположение, за да ви помогнат с избора и монтажа на всички видове техника който предлагаме.

 
Ние предлагаме всички видове климатични системи, включително и канални климатици на водещи марки. Работим с климатици за всякакъв вид помещения – с различна сложност и обем. Това могат да бъдат промишлени цехове, магазини, ресторанти, сървърни помещения, търговски и изложбени павилиони, офиси, частни вили, жилища и др.
Ремонт и сервиз на климатици
 
Специалистите от нашата компания извършват ремонт и обслужване, в собствения ни сервизен център намиращ се в гр.София ,ул. Владайска 8, на всички видове техника, която продаваме. В центъра обслужваме сплит системи и битови климатици от всички марки, както и VRF системи Daikin и трмопомпени системи Altherma. Освен това, специалистите от нашата компания извършват пълнене и допълване с фреон на всякакви климатични агрегати като сме едни от малкото притежаваюи международен сертификат за работа с флуорни и парникови газове, като правят и промивка и почистване на съответните вентилационни канали и филтри. Професионалистите на МЕГА ЕЛЕКТРОНИКС извършнат също така ремонт на чилъри и фанкойли от корпусен и безкорпусен тип.