logo

Мебелни магазини Стил - гр. Монтана

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Мебелни магазини "СТИЛ" се намират на територията на град Монтана.

Целта на търговеца е да предлага удобни и качествени мебели на достъпни цени, цялостни интериорни решения, проектиране на мебели по изискване на клиентите и 3D проектиране на мебели и интериор. Фирмата е търговски представител на водещи фирми в производството на мека и корпусна мебел, мебели от масивна дървесина, маси, столове и матраци от най-нисък до най-висок клас.

В залите на просторните магазини можете да намерите богата гама от мебели за обзавеждане на дома, офиса, вила, градина и хотел.

Мебелни магазини "СТИЛ" разполагат с два търговски обекта:

Мебелен магазин "СТИЛ 1" – бул. "Трети март" 141 (до завод Аналитик)
Тук сме заложили предимно на мебели от масивна дървесина: чам, бук, дъб. Предлагаме на вниманието Ви многобройни артикули и сувенири от естествен материал, внос от Индонезия. Можем да Ви покажем и мебели от ПДЧ, MDF, мека мебел, както и спални комплекти, възглавници и покривала.

Мебелен магазин "СТИЛ 2" – бул. "Трети март" 77 (срещу хотел Монтана)
Новият магазин с просторна зала Ви поднася богата гама от мека и корпусна мебел, маси от стъкло и масив, разнообразие на кухненски и офис столове. Разполагаме със стандартни и модулни кухни като изпълняваме и нестандартни проекти по Ваши идеи. Меката кухненска и холна мебел може да бъде изпълнявана по Ваш избор на дамаски и размери.
Освен мебели, в магазина може да намерите аксесоари и обков за кухня, спално бельо с различни десени, възглавници, стикери за стена, корнизи и др. Извършваме проектиране на мебели по Ваше желание с размери и цвят по избор.

Доставка и услуги:

3D проект

Планувате цялостно обзавеждане за Вашата кухня, всекидневна, спалня, детска стая или офис? Имате идеи за предстоящите промени, но понякога е трудно да си представите всичко и то в детайли.Ние можем да изработим за Вас 3D проект на желаното помещение. Нашите дизайнери ще съобразят всички детайли и желания, които имате и ще визуализират Вашият проект с високо качество.

Монтаж

Ако имате нужда, можем да извършим и монтаж на закупените от Вас мебели. Цената на монтажа зависи от сложността на сглобката и количеството на мебелите.

Доставка

Мебелни магазини СТИЛ, осигуряват безплатна доставка, на закупените мебели, в рамките на град Монтана. За област Монтана, доставката се заплаща по договаряне в зависимост от разстоянието и стойността на поръчката. За останалата част на страната доставката се извършва само с предварителна уговорка!

Продукти:

- Портманта
- Дневна
- Кухни
- Спални
- Детско обзавеждане
- Маси
- Матраци
- Мека мебел
- Офис обзавеждане
- Столове
- Столове за релакс
- Спално бельо
- TV маси
- Хотелско обзавеждане
- Градинска мебел
- Други
- Мебели от масив