logo

Мебели по поръчка гр. Силистра

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Ако се интересувате от изготвянето на индивидуален проект за обзавеждане на Вашето жилище, заведение, офис, хотел, ресторант или просто желаете нещо различно и уникално, можете да се доверите на професионалистите ни, които Ви предлагат:
- Мебели по поръчка
- Индивидуален подход
- Сигурност и коректност
- Свежи идеи, съобразени с последните тенденции в обзавеждането
- Изготвяне на специфични оферти
- Изключително кратки срокове на изработка

НАШИТЕ МАТЕРИАЛИ
Фирма ЖЕЛЯЗКОВИ произвежда мебелите си от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Тяхното разнообразие като видове, цветове, структури и покритие, е голямо и ще задоволи и най-взискателните ни клиенти за мебели.

ПДЧ и МДФ плоскостите, които предлагаме, са на вносители и производители от България.

ПДЧ ПЛОСКОСТИ
В цветовете на ПДЧ плоскостите, които предлагаме, ще откриете голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори. Цените между отделните плоскости не е голяма затова и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4 % от избора на производител и цвят. За комбинацията от цветове за мебелите може да се доверите на нашите дизайнери и техните практични решения, които можем да предложим за Вашето обзавеждането по поръчка.

МДФ ПЛОСКОСТИ
МДФ плоскостите, които предлагаме, се различават в зависимост от тяхното покритие – натурално, фурнировано, гланцирано акрил, гланцирано полиестер, гланцирано pvc, матирано pvc, фолио. Основната разликата между всичките видове е в покритието и кантовете. С изключение на натуралния и фурнирования МДФ, всичките други видове са с готово покритие, което се избира по картелка с цветове и номера и не може да се променя. Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки (фрезоване) в зависимост от конкретното задание. За това е и разликата в цената, най-скъпи са боядисваните матариали, по-евтини – с готови покрития.

За кухните предлагаме и термоплотове и термогръбчета, плотове и гръбчета от технически камък, стъклени кухненски гръбчета (принт стъкло и цветни по RAL).

Можем да ви предложим и богато разнообразие от дръжки и осветление, както и богат избор на материали, цветове, фрезовани вратички и детайлен метален обков.