logo

Къща Винарска изба Кьосев гр. Сандански

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Къща Винарска изба Кьосев, Сандански разполага с леглова база от 6 места.

Местоположение:
Село Илинденци се намира в полите на Пирин планина, в най-слънчевия край на България. То е заобиколено от природно-феноменални скални образувания. В непосредствена близост до тях се намира склупторна изложба - "Арт Център Илинденци".

От селото тръгват множество туристически пътеки из Пирин планина с посещения на многобройни карстови пещери, тучни поляни и величествени върхове.

Настаняване:
Къщата за винен туризъм "Кьосев", намираща се в двора на винарска изба "Кьосев", предлага на своите клиенти настаняване в две стилно обзаведени двойни стаи, разполагащи със спалня, мека мебел, телевизор, климатик, интернет достъп. Къща за винен туризъм "Кьосев" Ви предлага чудесни условия за една незабравима почивка, уикенд или среща с приятели на тихо и спокойно място.

Добре дошли в Бутикова винарска изба "Кьосев", където правенето на вино е изкуство! Елате в магическия свят на виното. С всяка чаша празнувайте миналото и вдигнете тост за бъдещето! Бутикова винарска изба "Кьосев" е специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии. Вина за истински ценители и колекционери. Сериите са оформени от 300 до 3000 бутилки.

Избата се намира в село Илинденци, в полите на Пирин планина, където по традиция от незапомнени времена се правят истински вина и винени събори. Заобиколеното от планини село се намира в една от най-екологичночистите области в страната.

Югозападния регион на България, долината на река Струма, се характеризира с редуването на прохладни нощи и слънчеви и горещи дни. Това придава на гроздето така пленителните и запомнящи се аромати, които се пренасят и са характерни за вината на бутикова винарска изба "Кьосев".

С вниманието си към всяко зърно, с много любов и умения, съчетавайки традициите на този винарски край с новите тенденции и технологии във винопроизводството, ние Ви даваме възможност да се насладите на нашите винени шедьоври.

Офис:
Благоевград 2700, ул. Тодор Александров № 23 GSM - 0888596544