logo

Консулторес ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Консулторес ООД предоставя на своите клиенти висококачествени правни и счетоводни консултации, осигурява процесуално представителство и извършва управление на активи и посредническа дейност при придобиване на недвижими имоти, както и официални преводи и легализация на документи.

Екипът на Консулторес е съставен от експерти с дългогодишен професионален опит и умения при обслужването на местни и чуждестранни клиенти. Водещо за нас е да намерим най-доброто решение на поставените ни въпроси и задачи и да помагаме със своите знания и опит на нашите клиенти, които са както физически лица, търговски предприятия, малки фирми и организации, така и по-големи публични компании. Всички клиенти, индивидуални и корпоративни, получават в еднаква степен характерното за дружеството персонално отношение и конфиденциалност.

При осъществяването на нашата дейност си сътрудничим с български и чуждестранни експерти и професионални организации. С цел развитие на своята дейност извън пределите на България работим като партньори с реномирани чуждестранни адвокатски кантори.

Консулторес е дружество, лицензирано от Консулски отдел към Министерството на Външните работи на Република България да извършва официални преводи на документи и други текстове от български език на чужди езици и обратно.

Дейности:
- недвижими имоти
- търговско право
- европейско финансиране
- обществени поръчки
- съдебни дела
- чуждестранни инвестиции
- управление на активи
- енергийни източници
- счетоводни услуги
- данъчно планиране