logo

Комплекс Омуртагов мост

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Открехнете вратата към древността, красотата и емоцията! И изберете Велики Преслав, защото тук ще Ви разкажат царствената история на България, ще приковат вниманието Ви в магнетичните легенди, сплели вярванията на местните хора.

Насладете се на неповторимата природа на старопрестолния град, съхранил богатото природно и уникално историко-археологично богатство. Пътувайте по екомаршрути до природните резервати Патлейна и Дервиша, старините от времето на Цар Симеон.

Едно е тези места е Хотел - ресторант "Омуртагов мост", разположен в сърцето на Археологическия резерват, на 3 км от град Велики Преслав, по пътя от Шумен, през Върбишкия проход. Комплекс "Омуртагов мост" е разположен в гориста местност, близо до река Камчия, което го прави много подходящо място за лов и риболов и планински туризъм.

Хотелът разполага с 19 двойни стаи и 3 апартамента, със собствен санитарен възел, сателитна телевизия, локално парно, безжичен интернет, климатик, румсервиз. Стаите са изключителни уютни и просторни, с възможност за допълнителни легла. Ресторантът е с 300 места, има лятна градина и конферентна зала.

Кухнята предлага изключително разнообразни и вкусни местни ястия: рибна чорба, винаги прясна риба и раци от басейните пред комплекса, тарама хайвер.

По предварителна заявка ще Ви приготвят агне на пещ, агне на чеверме, пълнен заек, пълнен шаран. Ресторантът е много подходящ за сватбени и семейни тържества, рождени дни и тийм билдинги.

Ценоразпис:

  • Двойна стая - 50 лв.
  • Апартамент - 70 лв.