logo

Козирог – Д ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма „Козирог – Д” ООД започва дейността си в края на 1999 г. като ЕТ „Козирог” с производството и монтажа на съоръжения за площадки за игра и от тогава се развива непрекъснато с бързи темпове.

С вече 13 годишния си опит фирмата се превръща в една от отличаващите се с изключителен професионализъм фирми в този сектор. Производствената база е построена върху площ от 2 000 кв. метра.

Фирмата разполага с модерна техника, машини и оборудване, собствен автомобилен парк от леки и тежкотоварни автомобили. Това позволява изработването на висококачествена продукция в кратки срокове.

В началото на 2010 година, след успешно завършил сертификационен одит, проведен от ЦИЕС ЕООД и наблюдаван от ИА „БСА”, фирмата получава сертификат потвърждаващ, че внедрената система по качество действа в съответствие с изискванията на стандарта: ISO 9001:2008. Този сертификат гарантира, че всички европейски норми на стандарта са изпълнени, показва отговорност пред клиента и стремеж към качество във всеки аспект.

Фирмата се гордее с изработваните изделия, прецизният и професионален монтаж, за всеки продукт и при всеки проект.

Екипът на „Козирог – Д” ООД се състои от млади, амбициозни, високо квалифицирани и мотивирани специалисти. Във фирмата работят повече от 30 служители, които са преминали през различни обучения свързани с дейността ú, а непрекъснатото инвестиране в обучение на персонала е възприето като част от организационната политика на фирмата.
 
През 2009 Козирог реализира една нова за българския пазар инициатива, наречена „Play Together!”. На българските деца с увреждания не бе предоставена възможност да играят със своите приятели, защото съществуващите съоръжения бяха стари и не подходящи за това.

Като резултат от проекта „Play Together!” продуктите на "Козирог - Д" са съобразени с европейските изисквания, така че да бъдат използвани от всички деца. Това подобрение помага и за пълното социално интегриране на тези деца, подобряване на тяхната моторика  и умения, както и общо здраве.

Като част от социалната си отговорност, Козирог е направила и дарения на много детски градини и общини в България. Компанията планира разширяване на пазара в няколко европейски държави и затова скоро също ще дари площадка на децата на Молдова.
 
ПРОДУКЦИЯ:
Детски съоръжения
Парково оборудване
Спортни съоръжения
Въжени съоръжения
Фитнес уреди на открито
Надуваеми замъци
Настилки
Бетонови изделия