logo

Клуб MACAO гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Добре дошли в клуб МАСАО. Налагайки изцяло нова концепция чрез новаторски мениджмънт и събития, клубът разчупи познатите форми за забавление. С новата си визия се постарахме да предоставим уникална атмосфера, модерно излъчване, удобство и уютна обстановка на клиентите си.

Забавлявайки се при нас в една уникална обстановка, невероятен саунд и отлично обслужване, клиентите ни изживяват неповторими и незабравими емоции и настроения. Атмосферата е именно в ритъма на световната култура без условности, без ограничения – от диското на 80-те, през, nu-disco, funk, R’n’B и soul до deep, tech house. Неповторима атмосфера!!

Разположен в самия център на столицата, клубът е отлично място за забавления, специални промоции, презентации, чествания, рождени дни, корпоративни мероприятия на високо ниво и много други събития. Подходът към всяко едно запитване е индивидуален и в зависимост от желанията на клиента, изготвяме преференциална оферта.

Нашите клиенти получават внимание и уважение. Препоръчваме Ви да направите резервация, която ще Ви осигури запазена маса за вечерта.