logo

КЛУБ-РЕСТОРАНТ MOTTO - гр. София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Това е градът, в който живея. Аз пиша неговата история, той разказва за моите срещи. В моя град има хора и места. Обичам да съм там, където се случва живота. Искам да срещам хората, които се забавляват. Разговорите, филмите, книгите, любовта и музиката, приятен разговор, флирт или усещане за уют.

Това е мястото, на което искам да бъда. Това е пространството, което ме вдъхновява и ме връща отново там, където съм сред приятели. Приятелите, с които споделям живота си. Интересен събеседник, историите, които се раждат пред очите ми. Удоволствие и споделено щастие - това откривам тук, в клуб Мотто.

Музиката, която харесвам, миговете сред приятели, споделени с елегантно меню и великолепни напитки. Клуб Мотто е атмосферата, която описва моя град - градът, в който искам да живея, мисля, чувствам, да се забавлявам и да споделям емоциите на пространството, което ме вдъхновява.

Ако търсите идеално място за релакс след края на работния ден, да се откажете от условностите и да се отпуснете в приятна обстановка, тогава заповядайте в градината на Motto Club. Мястото е подходящо и за пушачи, остъклено и топло. Ще приюти вас и приятелите ви за обяд или вечеря, с уникално меню и стилен интериор. Motto Club - градина ще остави у вас усещането за пълен комфорт на всичките ви сетива!

Motto е от типа модерни и отличаващи се с качество заведения. В интериора е постигнат добър съвременен дизайн в ретро-шик стил. Освен тематичната селекция на музиката, за която се грижи DJ, приятен спомен оставя и лятната градина на заведението. Собствениците са се постарали да пренесат част от атмосферата в нюйоркския Soho, без да се натрапва излишен лукс. Затова и посетителите тук не са случайни.

Подходящо за: частни партита, бизнес срещи, среща с приятели, коктейли

Кухня: българска, европейска

Екстри: безжичен интернет, климатик

Музика: джаз, чил аут

Тип заведение: ресторант, нощен клуб

Начин на плащане: в брой

СЪБИТИЯ:
BREAKFAST AT MOTTO ВСЯКА СУТРИН
КРОАСАН - 1,90 ЛВ
ПЪРЖЕНИ ФИЛИЙКИ С РИКОТА, ЯГОДИ, ЗАПЕЧЕН БАНАН И КЛЕНОВ СИРОП - 4,50 ЛВ
ЯЙЦА, ОМЛЕТ, ШУНКА, БЕКОН, СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ, ПРЕСНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ - 5,90ЛВ
ТОСТ САНДВИЧ - 5,90ЛВ
АМЕРИКАНСКА ЗАКУСКА - 6,50ЛВ
ПАЛАЧИНКИ - 4,90ЛВ

HAPPY HOUR
ПЕТЪК 22.00 Ч - 00.00 Ч DJ KIKKO PRE MASCARA HAPPY HOUR@MOTTO CLUBSOFIA COCKTAILS JACK SPARROW
СЪБОТА 22.00 Ч - 00.00 Ч DJ QSEN PETROV PRE MASCARA JACK SPARROW PARTY@MOTTO CLUBSOFIA OCEAN OF WHISKEY RED ZONE PARTY

ЧЕТВЪРТЪК 22.00 Ч - 00.00 Ч DJ VASQUEZ PRE MASCARA PARTY@MOTTO CLUBSOFIA WINE AND TAPAS