logo

ЙЕЛОУ 333 ТАКСИ

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Компания Yellow Taxi 333 е основана през 1998г. За 17 години съществуване ние успяхме да се наложим като най-качествената таксиметрова компания в София. Днес фирмата притежава над 800 таксиметрови коли, които се грижат за бързината комфорта и коректното обслужване на своите клиенти.

Като иновативен лидер на българския пазар в таксиметровия бранш разработихме и внедрихме в своята дейност GPS системата за улеснение и многократно подпомагане на редовни и корпоративни клиенти на фирмата, както и възможност за Онлайн поръчки. Тази година предоставихме на клиентите със смарт телефони и мобилно приложение „Yellow taxi“.

Компания Yellow Taxi 333 поддържа и собствен сервиз. „Йелоу Сервиз” създаден през 2009г. Чрез него фирмата се грижи за изрядното състояние на своите таксиметрови коли. Сервизът предоставя обслужване и на частни лица, които държат на качеството и сигурността.

От края на 2009г. Йелоу 333 изгради и Автокозметичен център Point. В него се използва изцяло немска апаратура, която спомага лесното и качествено почистване на техния автомобил. В комплекса има и луксозно кафене.

За тези години компанията успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка от много свои клиенти. Фирмата изгради през годините множество партньорства с различни организации и компании, които се доверяват на Yellow Taxi 333 за развитието на своя бизнес.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, което гарантира качествени услуги и удоволетвореността на клиентите, шофьорите и служителите и.