logo

Инструменти старт - Онлайн магазин INSTRUMENTISTART.COM

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

„INSTRUMENTISTART.COM“ представлява онлайн магазин, в който ще откриете абсолютно всеки инструмент, от който може да имате нужда.

Тук ще откриете инструменти за:
- Строителство и ремонт
- Градина
- Водни помпи
- Подемни
- Дървообработващи
- Авто принадлежности
- Генератори
- Пневматика и др.

Магазинът предлага и разнообразни

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ.
Да се доверите на „Инструменти Старт“ ще бъде добро решение, защото сътрудници на компанията са хора с наистина дългогодишен опит както в продажбата, така и в сервизната дейност.

Магазинът предлага

ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ относно инструментите, които предлага. Можете да разчитате, че тук ще откриете предложения, отговарящи на изискванията Ви, както и на бюджета, с който разполагате. Що се отнася до цените – компанията се радва на успешни дългогодишни контакти с производители и вносители, даващи стабилна основа за успешна търговия. Ниските цени винаги са били приоритет за компанията. За това фирмата ще Ви предложи и възможно НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА. Магазина работи с фирма „Еконт“ , с която е договорена отстъпка от 20% за всички пратки. Освен това магазинът ще поеме част от доставката. Онлайн магазинът е създаден с единствената цел да осигури по-лесен и приятен за клиентите начин да закупят онова, от което се нуждаят. При това от всяко място в страната, без да напускат дома си. Клиентите от София ще могат да посетят и магазина в квартал „Редута“. И в двата случая продуктите се предоставят окомплектовани и с всички необходими документи. Магазинът предлага и ИНСТРУМЕНТИ ПОД НАЕМ. Цялото многообразие от продукти можете да разгледате в сайта на онлайн магазина!

1. Познаваме добре инструментите, които продаваме
Наши сътрудници са хора с над 20 години опит не само в продажбите на инструменти, но и в сервизната дейност. От нас ще получите професионална консултация за това какъв инструмент да закупите, според вашите нужди и бюджет.

2. Осигуряваме ниски цени на продуктите 
Нашите дългогодишни контакти с водещити производители и вносители на инструменти и машини ни дават стабилна основа за успешна търговия. Ниските цени към клиента е една от водещите ни цели, което дава допълнителен смисъл на нашата дейност.

3. При нас пазарувате сигурно и комфортно онлайн или от нашия магазин в гр. София
InstrumentisStart.com e създаден с цел продажба на инструменти онлайн, като по този начин осигурява лесен и приятен метод за пазаруване на клиенти от цялата страна. Едновременно с това, клиентите от гр. София могат да закупят наш продукт на място, от нашия магазин, в кв. Редута, ул. Велчо Атанасов, 19 (с предварителна заявка на 0886 990 998). И в двата случая получавате инструментите напълно окомплектовани с необходимите документи - платежен документ, документ за произход и гаранция.  

Гарантираме безпроблемно връщане на вече закупени продукти Бихме искали да ви информираме, че съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на седем работни дни от датата на получаване на стоката. В този случай търговеца е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж или по банкова сметка на клиента. Потребителят е длъжен да съхранява получените от търговеца стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Търговеца има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват.  

Данни на юридическото лице www.instrumentistart.com е онлайн магазин за инструменти, собственост на "Голдън Комюникейшънс" ООД. "Голдън Комюникейшънс" ООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Марагидик” 60; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 201640539, с телефон за контакт 0886 990 998. Заповядайте!