logo

Етерика ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

В Розовата долина на слънчева България се намира фирма "Етерика". Фирмата е производител на етерични масла. Има собствени масиви от етерично - маслени култури и собствена база за дестилация. Работи по съвременни производствени и технологични схеми, гарантиращи високо качеството на продуктите. В Розовата долина на слънчева България се намира фирма "Етерика".

Фирмата е производител на етерични масла. Има собствени масиви от етерично - маслени култури и собствена база за дестилация. Работи по съвременни производствени и технологични схеми, гарантиращи високо качеството на продуктите. През 1996 година колектив специалисти от лекари-дерматолози, химици и технолози започват разработка на козметични продукти с приложение в аромотерапията и лечебната козметика.

Създадена е серия "Етерика", включваща серия за лице, тяло, стимулатори за коса, чисти растителни и етерични масла, лосиони и билкови води. Уникалната серия Етерика е разработена изцяло на билкова основа с подбрани масла и екстракти и включва различни продукти, които биха задоволили и най-изтънчения вкус и предпочитания. e-shop: http://www.aroma-drops.com/Products Докоснете се до природата със серия "ЕТЕРИКА"!

Предлагаме Ви:

*Серия за лице "ЕТЕРИКА" – специално разработена за Вашия тип кожа, правилният избор за съхраняване на младостта.
*Серия за тяло "ЕТЕРИКА" - създадена в духа на най-съвременните тенденции, доказан ефект за хармония на духа и тялото.
*Серия за коса "ЕТЕРИКА" - чудодеен дар от Природата за здрава, жизнена, копринено мека и блестяща коса.
*Серия за здраве и красота "ЕТЕРИКА" - натурални продукти с благотворно действе за цялото семейство.
*Натуралните растителни масла "ЕТЕРИКА" доказват невероятните възможности на Природата.
*Натуралните етерични масла "ЕТЕРИКА" Ви дават неповторимо удоволствие от общуването с Природата, носещо спокойствие, здраве и красота.
*Натурални води и лосиони "ЕТЕРИКА" - дестилационни продукти с ароматите на роза и лавандула, символизиращи слънчева България.

www.aroma-drops.com