logo

Експо Дизайн-3 ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма "Експо Дизайн-3" ЕООД е създадена през 2001 г. с основна дейност проектиране и изграждане на изложбени щандове за панаири и изложения в страната и чужбина. Фирмата разполага с изложбена конструкция „OKTANORM”, конструкция „MAXIMA”, както и екстериорна конструкция „MEROFORM”, включително уникален за България КУПОЛ с диаметър 8м. Фирмата също така предлага уникални и нестандартни щандове изработени от различни материали – MDF, гипсокартон, изцяло съобразени с изискванията и нуждите на изложителя.

Предлагаме дизайн и изработка на интериорна и екстериорна реклама, табели, изработка на обемни светещи (неон, LED) и несветещи надписи, букви и лога от разнообразни материали - плексиглас, многоцветни пластмаси, PVC, MDF, алуминий, мед, месинг, черна и неръждаема стомана.

В нашите производствени цехове разполагаме с модерно оборудване, което непрекъснато се обновява, за да можем да отговорим адекватно на специфичните нужди на всички клиенти – лазерна система за рязане и гравиране, ЦПУ фрези. и всичко необходимо за обработката на всички видове метали и неметали. Извършваме лазерно и механично гравиране върху сувенири, табели, архитектурни и промишлени детайли от всякакви материали.
Сред нашите клиенти са НИСАН СОФИЯ, РЕНО НИСАН БЪЛГАРИЯ, NOKIA, HAINEKEN, КАРГО ЕКСПРЕС ВАРНА, БУРГ АУТО, НАР ООД, REHAU, БАЛКАНСТРОЙ, БДЖ и много други. Фирмата изгражда щандове на България и Русия, на туристическите изложения в Лондон, Мадрид, Берлин, Прага, Париж и др.

В своето развитие фирмата безкомпромисно следва принципа да предоставя на клиентите си услугата, която предлагаме при минимален срок на изпълнение и гарантирано максимално качество.

Дейности:

- Изложбени щандове
  - Проектиране
  - Изграждане
- Външна реклама
  - Обемни букви
  - Светещи кутии
  - Печат на винил
  - PVC фолио
- Рязане
  - Лазерно рязане и гравиране
  - Механично рязане и гравиране
- LED Екран