logo

Еко Маркет

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

ЕКО Маркет е динамично развиваща се верига хранителни магазини, дружество обединяващо над 50 търговски обекта и производители. Магазините от веригата предлагат на клиентите си голямо разнообразие от бързооборотни стоки на конкурентни цени в локация близо до клиента. Гъвкавата ценова политика позволява осъществяването на постоянни акции и активности.

Промоциите се публикуват на всеки две седмици в брошурите за безплатно разпространение. Дружеството има основна цел да подобри конкурентоспособността на представляваните търговски обекти, да подсигури в бъдеще устойчиво развитие на търговската мрежа и да генерира конкурентни преимущества за своите членове.

Основните направления за работа са: увеличаване на продажбите, намаляване разходите за маркетинг или за достъп до нови пазари, икономии от доставките, разработване на собствени марки продукти и услуги, вътрешна търговска дейност за преодоляване на пиковете и спадовете в търсенето, подобрения по отношение на човешките ресурси и уменията.

Унифицирането на търговските обекти по отношение на асортимент, планограми и прилагане на мърчандайзинг стандарти се подпомага в голяма степен и от самите доставчици, като заинтересовани от изграждане на търговски обекти с висока обръщаемост на предлаганите продукти.

Семеен магазин за хранителни стоки „Еко Маркет”

  • Ако искате да стартирате успешен бизнес, ние ще ви предложим сигурен начин да осъществите това свое желание .
  • Ако сте в следната ситуация: не чувствате сигурност за спестяванията си, нямате добре платена работа – помислете за възможността да работите за себе си и да умножите парите си.
  • Ако не разполагате със собствен капитал – ние ще ви помогнем с финансиране при най- изгодни за вас условия.
  • Предлагаме Ви модел на работа, доказан във времето.
  • На нас може да разчитате за всичко: от идеята - до претворяването и в работещ бизнес.