logo

Д-р Невена Сурлекова

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Д-р Невена Сурлекова е специалист по кожни и венерически заболявания. Приема пациенти в личния си медицински кабинет в град Пловдив.

Биографични данни:
1984-1990 г.-успешно завършва медицина във ВМИ 'И. Павлов' гр. Пловдив (понастоящем МУ-Пловдив).
От 1993 г. работи в 'Кожно-венеричен диспансер' гр. Пловдив като лекар-ординатор.
През 1996 г. придобива специалност - кожно-венерически болести в 'Кожна клиника' гр. София при Александровска болница.
3 години работи в сектор 'Обща дерматология' на Кожно-венерически диспансер.
От 2000 г. работи като завеждащ сектор 'Физиотерапия' към 'Кожно-венерически диспансер' гр. Пловдив.
От 2000 г. открива първият център в гр. Пловдив за лечение на Витилиго и Псориазис и други кожни заболявания със SUT-311nm (селективна ултравиолетова –Б терапия). Обучение по хистология в Кожна клиника гр. Пловдив. Обучение по онкодерматология гр. София доц. Троянова. Обучение по онкодерматология гр. Пловдив - Онкодиспансер.
През 2004 г. специализация в Германия в гр.Лемго до Хановер в дерматологична клиника –дермато-хирургия.

Обучения и сертификати
–Физиотерапия в кожните болести, Криотерапия, Дерматоскопия, Козметология-мезотерапия, пилинг, поставяне на филъри и др. Член на БЛС и на Българското дерматологично дружество. Участничка в много конференции, конгреси и симпозиуми от национален и международен мащаб.
Специализирала естетична медицина на редица форуми с национално и международно участие. Канена като гост в много телевизионни и радио предавания във връзка с актуални проблеми третиращи здравето на хората и тяхната кожа. Участничка в изпитателни програми за нови продукти с медицинско-козметична цел.

 ДЕЙНОСТ:
Поради многобройните сертификати и обучения, които в моята 21 годишна практика като специалист по кожни и венерически болести имам, предлагам едно разнообразие от различни, индивидуални подходи и терапевтични планове за лечение на моите пациенти.

Oсвен преглед и консултация, кабинетът предлага КРИОТЕРАПИЯ (лечение с течен азот)-за лечение на брадавици от различен произход, сенилни (старчески) образувания по лицето и тялото, опадане на косата, невродермити и хронични екземи.

ЕЛЕКТРОКОАГУЛАЦИЯ-за премахване на различни по произход образувания и израстъци по кожата като фиброми, кожен рог, атероми, липоми. ксантелазми на очите, петна по кожата. БИОПСИИ-за екзактна и сигурна хистологична диагностика.

Светлинно лечение (СУТ ТЕРАПИЯ) за лечение на витилиго, псориазис, розов лишей, невродермити, екземи по кожата.

ОЗОНОТЕРАПИЯ-за лечение на акне, кондиломи, херпес симплекс(остър период), ерозивни образувания по лигавицата и полулигавицата, атопичен дерматит. Контактни алергични дерматити, козметика, окапване на косата по капилициума.

Локални програми за лечение, съчетани с физиотерапевтични насоки и профилактика. Общо лечение на болните. КОЗМЕТИКА с цел подмладяване-пилинг, МЕЗОТЕРАПИЯ, МЕЗОРОЛЕР, ФИЛЪРИ. Лечение на доброкачествени и злокачествени образувания (Базоцелуларен карцином), ДЕРМАТОСКОПИЯ НА БЕМКИ и други пигментни образувания.