logo

Д-р Магдалена Шаламанова - Стоматолог

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Д-р Магдалена Шаламанова извършва терапевтична,хирургична,протетична,естетична и детска стоматология в Ямбол. Стоматологът предлага фасетки и коронки от безметална керамика, металокерамика. Доктор Магдалена Шаламанова е лекар – специалист по дентална медицина в град Ямбол.

Стоматологът извършва за своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги като: терапевтичната, хирургична, протетична и естетична стоматология. Доктор Магдалена Шаламанова извършва за своите клиенти терапевтичната стоматология в своя кабинет в град Ямбол. Тази стоматология се занимава консервативното лечение на зъбите.

Именно лекарите, занимаващи се с терапевтичната стоматология надеждно охраняват здравето на Нашите зъби. Основната задача на специалистът по терапевтичната стоматология Доктор Шаламанова се явява лечението на пулпити и кариеси. Доктор Магдалена Шаламанова практикува:

 • Терапевтичната стоматология - лечение на кариеси, почистване на зъбен камък с ултразвук, лечение на венци и т.н.
 • Детската стоматология е част от денталната медицина, при която зъболекарят извършва манипулации като лечение на млечни зъби, пломбиране и други услуги при пациенти – деца.
 • При естетичната стоматология фокусът на предлаганите услуги пада върху процедури свързани с красивата усмивка, за която най-важното са здравите зъби.
 • Протетичната стоматология е съсредоточена върху зъбопротезирането – като например поставяне на мостове и коронки (керамични, циркониеви, от благородни сплави и т.н.)
 • Хирургична стоматология - хирургични процедури от денталната медицина като лечение на проблеми в лицево-челюстната област, лечение на корени и възпаления по зъбите, вадене на еднокоренови и многокоренови зъби и др.

Работно време: От понеделник до петък:  от 10,30 до 18,30 ч.; Събота и неделя с предварително записване. Работи с НЗОК.

УСЛУГИ
В практиката на Доктор Магдалена Шаламанова хирургичната стоматология и дейност не е приоритет по простата причина, че до последно лекарят по дентална медицина се опитва да спасим зъбите на своите пациенти. Това изисква много време, търпение и професионална квалификация. Дългогодишните пациенти на Доктор Шаламанова рядко стигат до услугите на хирургията, защото посещават кабинета редовно. Стоматологът полага максимални грижи за орално здраве и профилактика на своите пациенти. Хирургичната помощ в голямата си част е неотложна изискваща бърза и компетентна намеса.

Доктор Магдалена Шаламанова извършва следната амбулаторна хирургия:

 • Екстракции - вадене на постоянни и млечни зъби
 • Дентална помощ при трудно израстващи мъдреци
 • Кюретаж
 • Инцизии
 • Фасети
 • Поставяне на мостове и коронки от безметална и металокерамика
 • Диагностика и лечение на всякакви оплаквания от болки в зъбите, венците и устната кухина

  Girl being examined by dentist
  640_563a4326755bc8287176c10fcebe76b2

Работно време: Понеделник - Петък: от 10.30 до 18.30 ч. Събота и Неделя: с предварително уговорен час