logo

“Диневи Груп” - Свети Влас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

“Диневи Груп” е компания, създадена през 1989 г. и е специализирана в изготвянето на инвестиционни проекти, свързани с проектиране, строителство и продажба на луксозни имоти – вили, хотели и жилищни комплекси.

“Диневи” първи въведоха строителството на ваканционни имоти на първа линия до морето, тип селища от затворен вид и държат лидерското място в тази област с над 1000 апартамента годишно. Луксозните имоти на компанията в България се продават в напълно завършен вид – “до ключ”. Те са проектирани съобразно стандартите на категориите четири и пет звезди и са предназначени за целогодишно ползване.

Недвижимите имоти се купуват както от българи, така и от много чужденци от Англия, Германия, Испания, Русия, Дания, Белгия, Ирландия и др. Клиентите получават нотариален акт за собственост на жилището и идеална част от земята, останалата част от инфраструктурата остава собственост на компанията, която ги поддържа и охранява целогодишно.

Комплекси и хотели с марката „Диневи” в България има в Свети Влас, Слънчев бряг, Бургас, Пампорово, София и други. За 23 години списъкът на недвижимите имоти, предлагани от Компанията в България стана внушителен – “Сън палас”, “Ривиера”, “Манастира”, “Панорама”, “Южен бряг”, “Камбаните”, “Лазур”, “Бриз”, “Воденицата”, “Диамант” и много други.

Луксозните имоти тип вилни селища са на първа линия до брега на морето в България и включват всичко необходимо за комфортен живот – ресторанти, магазини, заведения, богато озеленени вътрешни дворове, басейни, детски кътове, охраняем паркинг.

Всички луксозни апартаменти са с изглед към морето, а разположението в тях е в зависимост от квадратурата – просторна дневна с кухненски бокс, една или две спални, санитарен възел и балкони. Оборудвани са с климатици, инсталации за кабелна телевизия и телефон.

Бизнес намеренията на „Диневи” предвиждат строителството на комплекси, включващи апартаменти за продажба и в съседни на България страни.Компанията има свои представителни офиси в Мюнхен, Лайпциг, Москва, Лондон, Дъблин, Будапеща, Киев, Санкт Петербург, Рига, Вилнюс, Талин, Варшава, Алматии, Копенхаген и други.  

ДЕЙНОСТИ
Строителство През своето 19-годишно съществуване „Диневи груп“ не спира да се движи напред. Луксозните фирмените комплекси в България са десетки на брой. Всички се открояват с неповторима архитектура, лукс и качество без никакви компромиси.

Комплексите на Черноморието са на първа линия до брега на морето и съдържат всичко, от което човек има нужда за комфортна, безгрижна и пълноценна почивка. Изгледът към морето, модерното обзавеждане, лукса и първокласно обслужване допълват екстрите, на които се радват клиентите.

Амбициите и инвестициите на „Диневи груп“ прехвърлиха границите на България и компанията откри първия си комплекс в чужбина. Той е в румънския курорт Мамая, нарича се “Свети Влас” и е най-голямото българско капиталовложение в региона.

Хотелиерска дейност Извън строително-предприемаческата дейност, „Диневи груп“ са собственици на хотел “Лагуна” в Свети Влас, който работи от 1995 г. и е първия четиризвезден лицензиран хотел по южното черноморие. Техен е и 19-етажният бизнес-хотел “Мираж” в град Бургас. 71-метровият хотел е първата толкова висока сграда, строена в България през последните 20 години.

Заведения „Диневи груп“ разполага с над 100 заведения по Черноморието, в България и чужбина – ресторанти, барове, дискотеки, кафенета, боулинг зали, басейни, спа-центрове и магазини. Клиентите имат привилегията да прекарат свободното си време на тези места леко, приятно и незабравимо. Много от ресторантите са архитектурно и кулинарно издържани в типичен български битов стил.

Характерната атмосфера от ваканционните комплекси се пренася и в заведенията, където гостите се радват на първокласно обслужване и кулинарни шедьоври. Меценатство „Диневи груп“ не само строи, но и възстановява построеното от и за велики българи. Компанията основа през 2004 г. фондация “Българска памет – братя Диневи” с една цел – да създава, реставрира и поддържа паметници, свързани с героичното минало на България. Работи се по десетки такива проекти в цялата страна.

С тази дейност „Диневи груп“ намери място в първата петица в регистъра на меценатите в България. Като компания, която цени безрезервно изконните български ценности, „Диневи груп“ разгръща различни проекти за възстановяване и строеж на църкви. Сред тях са реставрацията на храма “Св. Атанасий Велики” в Свети Влас, изграждането на църквата “Свети Власий” в комплекс “Арена” и действащият параклис “Свети Йоан Кръстител”.

ИМОТИ
Диневи Ризорт
Лагуна турс
Венид Мениджмънт Груп
Венид Яхт Чартър
Венид Еър
Хотел “Мираж”