logo

ДиВес ЕООД - Обменно Бюро гр. Варна

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Репутацията на „ДИВЕС“ ЕООД като водеща фирма в пазарната си ниша се изгражда и затвърждава от основаването и през 1998 година чрез множеството доволни клиенти и бързото и разрастване на пазара. Базиран във Варна, централният офис на „ДИВЕС“ ЕООД разполага с необходимите логистични, информационни и кадрови ресурси, за да предоставя на своите клиенти отлично и коректно във всички етапи обслужване.

Основната дейност на бизнеса е централизирана в обмяна на валута. Освен варненският офис, през летните сезони фирмата отваря обменни бюра в два от нашите морски курортни селища а именно в комплексите „Златни пясъци“ и „Слънчев бряг”. През годините бизнесът не спира да се развива и разраства. Вложени са много труд и усилия в разработването и усъвършенстването му. От 2005 година фирмата става лидер на пазара в курортен комплекс „Златни пясъци”.
 
Със своя дългогодишен опит фирмата предоставя на своите служители много приятна и динамична работната среда. Фирмата разполага с експертни екипи работещи целогодишно, които разбират нуждите на своите клиенти и притежават необходимата квалификация и опит. А сезонните служители са млади, приветливи и амбициозни, предимно студенти.

Поради сезонния характер на дейността на фирмата, коректното отношение от страна на управителите и отличното заплащане, голям процент от служителите кандидатстват за работа година след година.

Адреси:
Град Варна, 9000, улица „Мария Луиза“ 12

Ако желаете да разговаряте с нас:
Моля, обадете се на тел.:  0878 490 262

Ако предпочитате да ни пишете, може да го направите на Е-майл: edives@abv.bg, edoka@abv.bg