logo

ДАЦИ Р ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма ЕТ ”Румяна Николова – Даци-Р” е една от водещите транспортни фирми в Кюстендилска област (регион). Тя извършва успешно вътрешен и международен превоз от 1992 година.

Автобусите и микробусите на фирмата са лицензирани и категоризирани, съобразно международната класификация за туризъм. Екипът на фирмата е с богат и дългогодишен опит в сферата на пътническия автотранспорт.

Даци-Р притежава собствена сервизно-ремонтна база и гараж за автобусите. В сервиза работят квалифицирани монтьори, ел. техник, стругар и механик. Ние залагаме на висококачествено обслужване, гъвкавост и професионализъм в работата с всички клиенти.

Фирмата предлага винаги най-достъпни цени и най-добро обслужване от високо квалифицирани шофьори и винаги се старае да удовлетвори клиентите си.

СЕРВИЗ

Фирма ДАЦИ Р ООД разполага с модерна автобаза и автосервиз за смяна на масла, гуми, обслужване на окачване и двигатели. Предлагаме и богата гама автомобилни и тежкотоварни гуми от марките Мишелин, Клебер, Корморан, Фулда, Дънлоп, Марангони. Също така най-добрите монтажно - балансни машини  "Сикам" и най-вежливият персонал е при нас.