logo

Данди 2 Ltd.

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма "Данди2" е с предмет на дейност продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, захарни и тютюневи изделия. Фирмата работи директно с вносители и производители и подържа конкурентни цени. Съдейства за организиране на семейни тържества и фирмени партита, за които клиентите получават специални отстъпки.

Във всеки магазин е наличен постерминал и се издава данъчна фактура. Поддържа се aсортимент от Български, Аржентински, Австралийски, Италиански, ,Африкански, Чилийски, и други вина, малцови напитки, бърбън. Има голямо разнообразие от бира- българска, немска, холандска, мексиканска и други. Разполага с безалкохолни напитки, топли напитки (чай,кафе) натурални сокове, ядки и луксозни бонбони.

Работи и по каталог. Предлагаме пълна гама тютюневи изделия, Български и вносни, ароматизирани пури Backwoods, Moods ръчни пури Cohiba тютюни Red Bull, Harves, Exselens, Lexington, Calume, лули,BROG, филтри за лули, перца и аксесоари.

Педлага също така всякакви консумативи за свиване на цигари на известната марка OCB- машинки за свиване на цигари, машинки за пълнене на цигари, ролери и филтри.

МАГАЗИНИ:
Адрес: гр. София, Гео Милев 132
Адрес: жк. Слатина ул."Слатинска" 92A
Адрес: жк. Дружба 2 бул. "Цветан Лазаров" до бл. 210 ТК "Бижу"