logo

Вила Хайдушки камък

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Вила "Хайдушки камък" се намира в махала Ряката, село Мостово - на около 55 км. от Пловдив, в центъра на триъгълника Белинташ-Караджов камък-Кръстова гора. Вилата предлага леглова база за 8 човека(като за в бъдеше ще бъде разширена до 12 места). Местата са разпределени в общо 3 стаи. Две от тях са двойни, а третата е с една спалня и две ъглови легла. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел. Има голяма веранда, от която се открива страхотна гледка към планината.

Механата е външна пристройка, която предлага възможност за по-големи събирания и празненства. В нея има напълно оборудвана кухня и гостите имат възможността да си приготвят самостоятелно храна. Пътят до вилата върви покрай коритото на река Сушица, като за да стигне от Мостово до имота се минава по 4км черен път, което изисква по-високо проходим автомобил.

В близост няма магазини и търговски обекти. Тишината и уединението на къщата предразполагат към една изпълнена със спокойствие и пълен релакс почивка. Къщата е чисто нова, обзаведена в битов стил, а дворът е просторен и изпълнен с красиви цветя. Разположението на имота предлага посещение на много туристически забележителсности в околността като Кръстова гора, Караджов Камък, Белинташ, Хайдушки камък (със застиналия кратер на вулкан), пещери, писта за катерене за алпинисти.

Вила "Хайдушки камък" ви предлага една незабравима почивка, изпълнена с комфорт, спокойствие и страхотни преживявавания.