logo

Вила Кокиче

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

„Вила Кокиче” се намира в село Чифлик непосредствено до река Бели Осъм, скътана между букови дървета. На около 1км се намира курортният комплекс Чифлик с плаж и минерален басейн. История на Вила Кокиче. На това място десетки години е творил един от най-известните автори в Троянска област Минко Цоневски, български поет, журналист и белетрист,  роден на 3 ноември 1927 г. в Чифлик– създател на първия български драматизиранрадио роман “Повест за големия род”. Трудовата му дейност е свързана с журналистиката – в периодичния печат и главно в Националното радио. Член на СБП и на СБЖ. Носител на златен орден “Кирил и Методи”. Автор на 12 книги, някои от които са превеждани на руски, английски, китайски, японски, полски, турски, гръцки и други езици. Умира на 19.10.2007г. Оригиналната къща е построена през 1980 година. През 2009-2010 е направен цялостно реновиране, разширяване и обновяване.

Къщата за гости разполага с:
4 двойни стаи Самостоятелен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия. При нужда се ползват и допълнително легло, плюс детска кошара.
3 апартамента. Състоят се от две отделни стаи, санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия. Единият апартамент е с пълно кухненско оборудване, вторият апартамент има самостоятелна лятна кухня, а третия апартамент се състои от спалня с прилежаща детска стая с двуетажно легло.

Всички стаи и апартаменти са индивидуално аранжирани. Разполагат с хладилник и кабелна телевизия, както и със  самостоятелен санитарен възел към отделните спални помещения.
Отоплението се извършва чрез модерна, локална парна инсталация поддържаща постоянна 24 часова температура черз ВЕИ.
Двете вътрешни кухни с прилежащи гостни към тях, са възможност за всеки гост да си приготви храна с лични продукти и по собствен вкус. Едната кухня с прилежаща гостна, представлява сепаре с 1 маса за 6 човека, а другата е кухня с голяма гостна с камина и  2 маси за  около 16 -18 човека. Разнообразни ястия от местната троянска кухня могат да се приготвят по желание на гостите с предварителна поръчка.
Двете летни кухни са оборудвани със скара и барбекю и предлагат възможност да се любувате на свежия, планински  въздух, а вечер и на осеяното със звезди небе, докато огънят огрява Вашата трапеза.

За децата е пригоден открит детски кът с люлки, пързалки, пясъчник и други екстри, както и закрит детски кът с разнообразни занимателни игри. Велосипедите  се предлагат безплатно за възрастни и деца. Професионалнат джага би заинтригувала всички. Ски екипировката, която се предлага във вилата, може да бъде ползвана от всички любители на зимните спортове, желаещи да посетят ски пистите в наместността  Баклемето (20 минути от с.Чифлик).

Къщата разполага с разнообразни забавления, като баскетболни кошове, тенис ракети и топки, подвижни футболни врати и други. Всички гости ползват безплатен Wi Fi Интернет и кабелна телевизя  на територията на цялата вила.

По желание на гостите, с предварителна поръчка могат да се приготвят разнообразни ястия от местната троянска кухня. Закуска не е включена в цената и се предлага само при предварителна заявка. Удобна е възможността всеки гост на Вила Кокиче да приготви храна със собствени продукти и по собствен вкус, като за целта къщата разполага с две кухни с гостни към тях.

Едната гостна представлява обособено сепаре с маса за 6 - 8 човека, другата е по-голяма с две маси за 16 - 18 човека общо и камина. Прилежащият двор е 500м2. Пред входа на двора има изградени 6 парко-места, а в страничното пространство могат да паркират още толкова коли.Паркингът е под постоянно видеонаблюдение.

Вилата разполага с две летни кухни със скара и барбекю, които предлагат възможност да се  любувате на свежия планински въздух и осеяното със звезди небе. Всички гости на вилата могат да ползват закрито 8 местно джакузи, удобни шезлонги в градината или на специално изградената за тази цел площадка на самата река Бели Осъм. За децата е пригоден открит и закрит детски кът с люлки, парзалка, пясъчник и други екстри.

Вила Кокиче предлага разнообразни забавления, като баскетболни кошове, тенис ракети и топки, подвижни футболни врати , джага и други, а за любителите на колоезденето има на разположение велосипеди за възрастни и деца. Клиентите на Вила Кокиче ползват безплатно Wi Fi интернет и кабелна телвизия на територията на цялата вила.