logo

Вила Виделина

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Вила „Виделина” е тиха, уютна, едноетажна къща и се намира черноморския курорт Бяла, Варненска област. Градът е в най – южната  част на областта, в подножието на Стара планина, на  6 км. гр. Обзор и на 35 км от Слънчев бряг. Вила „Виделина”  е разположена  в малка централна улица на тихо и комуникативно място на около 500 м. от плажа. Разполага със самостоятелен двор.

В близост до вилата са: пощата, поликлиниката, фитнес зала, магазини, кафенета и ресторанти. Планинския и морски климат на град Бяла прави  Вила „Виделина” едно чудесно  място за отдих както през лятото така и през зимата.

Вила Виделина с капацитет 9 - 11 човека. Къщата е просторна: 4 стаи, антре и салон. Три от стаите са спални: първата с родителска спалня плюс легло персон и половина, втората е с две легла по персон и половина, третата е с родителска спалня. Четвъртата стая е трапезария с оборудван кухненски бокс и разтегателен диван. Баните са 3, в едната има вана.

За удобство на почиващите  са предоставени: ел.готварска печка, хладилник, автоматична пералня, кухненски  съдове, дъска за гладене и ютия.
Вилата разполага  с климатик,интернет и в три от стаите кабелна телевизия.
Пълноценна почивка, сред природата, но с всички удобства на цивилизацията и пасторален привкус предлага вила „Виделина”.