logo

Бутик Ресторант AZURRO

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

С новата си визия бутик ресторант AZURRO предоставя удобство на клиенти с разнородни интереси. За клиентите с деца е предният салон, които е в непосредствена близост до детския клуб.

Вторият салон е с изискан дизайн и уютна обстановка. Той е отделен с красива декоративна врата и е предназначен за любителите на уединението и спокойната атмосфера. Залата е самостоятелна и е много подходяща за частни партита, презентации и празненства от всякакъв вид.

Бутик ресторант Azzurro поднася разнообразие на атмосфера, кухня и емоции. За бизнес обяд, семейна вечеря или празник с приятели - всеки повод тук ще е различно изживяване. Детски парти клуб към ресторанта дава възможност на родителите да се насладят на приятен обяд или вечеря, спокойни за детето си.

Ресторантът организира също рожденни дни и семейни празници. За изисканото си меню използва пресни и сезонни продукти. Предлага разнообразие от салати и леки предястия, домашна пица, прясна риба, вкусни ястия от меса и птици и селекция от сладки изкушения.

В следобедните часове кани на чаша ароматно кафе с прясно изцедени сокове или вино с приятели. Ресторантът има приятна лятна градина. Ресторантът разполага с 95 места. Работи от 9 до 24 часа.