logo

БУС БГ - Вашият транспорт

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

БУС БГ предлагаме транспорт с луксозни превозни средста, които ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване.
Независимо от конкретните нужди - организирани туристически пътувания , транспорт на служители до и от работното място , групови и индивидуални трансфери , бизнес пътувания , трансфери от и до летище или наем на кола с шофьор.

Ако не намирате това ,което търсите, можете да направите запитване по имейл, телефон или да използвате формата за запитвания в контакти.
Благодарние на богатия и дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт, БУС БГ гарантира гъвкавост и висококачествено професионално обслужване, съобразено с Вашите нужди и изисквания.

Туристически пътувания

Екипът на БусБГ има над 15 годишен опит в извършването на туристически превози в страната и чужбина. Притежава Европейски лиценз за международен автомобилен превоз на пътници.
Предлага превозни средства от 8 до 55 места поддържани в отлично техническо състояние.

Ако се нуждаете от транспорт за вашата:

>> екскурзя
>> семинар
>> тимбилдинг
>> всякакъв друг вид събитя, свързани с превоз на пътници до различни точки в Българиа и чужбина

Фирмата ще Ви помогне да изберете:

>> най-подходящото превозно средство
>> време на тръгване
>> маршрут
>> почивки по време на пътуването
>> както и всички останали подробности

Транспорт на служители

Тази услуга може да се използва за:

>> индивидуален превоз на служители
>> групов превоз на служители Услугата се извършва по избран от вас маршрут и разписание.

С над 8 годишния си опит в тази дейност екипът на Бус Бг може да ви помогне при изготвянето на маршрути и разписания и ще подсигури всички необходими документи, изисквани за организирането на такъв вид транспорт.

Трансфери от А до Б

Бус Бг може да подсигури нужното ви транспортно средство за индивидуални и групови трансфери и пътувания в страната и чужбина. Също така има голям опит в организирането на транспорта по време на големи мероприятия. Организирайки транспорт за над 500 учасници както на теритотията на София, така и в цялата страна, фирмата е участвала в организирането и безпроблемното преминаване на едни от най-големите конгреси, семинари и концерти в България.
Трансфери от летище до хотел, посещение на семинари, конгреси, вечери и екскурзи са само част от транспортните услуги, които предлагаме за вас и вашите гости и партньори. В процеса на работа все повече клиенти се обръщат към БУС БГ, за осигуряване на транспорт по време на тяхното бизнес пътуване.

Независимо дали това е

>> командировка в страната
>> командировка в чужбина
>> бизнес среща
>> бизнес вечеря

Най-често използваните превозни средства са:

>> леки автомобили
>> мини ванове
>> луксозни микробуси

За удбството на клиентите ди по време на услугата е подсигурена WI-FI връзка в превозните средства.

Наем на кола с шофьор

За да улесни бизнес или частно пътуване по каквато и да е дестинаця в страната и чужбина, Бус Бг предлага леки автомобили (със шофьор) под наем от всички класове. Услугата „автомобил под наем с шофьор“ може да се ползва:

>> по време на командировка,
>> за трансфер от/до летище на служители или гости
>> за посещение на природна или историческа забележителност.

Тази услуга може да се използва от 1 час до неограничен брой дни. Също така се предлага тази услуга и като абонаментно обслужване. По предварителна заявка, по време на услугата, може да се подсигурим WI FI връзка в превозното средство.