logo

Булмер ООД - гр. Бургас

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Първата фирма в България, която внася, продава и сервизира моторни лодки, яхти и двигатели.

Вече 23 години предлагаме:

  • Моторни лодки, спортни яхти и яхти Sea Ray, Galia, Galeon.
  • Рибарски лодки, Scout Boats, Boston Whaler.
  • Надувни лодки, Rib (надувни лодки с пластмасов корпус) - Mercury, Valiant, Parker Ribs. Извънбордови и бордови двигатели Mercury/Mercruiser, Yamaha.
  • Резервни части, консумативи, окомплектовки на лодки, оборудване с марките Quicksilver, SeaStar Solutions.
  • Сервизни услуги - поддръжка и ремонт на лодки и яхти, извънбордови и бордови двигатели.

Кои сме ние?
ИСТОРИЯ:
През 1992 година, малко след промените с приятелска помощ и насока създадохме Булмер ООД - първата фирма в България, която внася, продава и сервизира моторни лодки, яхти и двигатели за тях. В нея като инвестиция вложихме любовта си към морето, водните спортове, лодките и двигателите и вече повече от двадесет години продължаваме да работим и да се развиваме.

Стартирахме с основна дейност официално представителство и сервиз за България на двигатели "Mercury/Mercruiser", надувни, пластмасови и алуминиеви лодки "Quicksilver", резервни части и аксесоари за тях. През 1996 г. разширихме партньорството с компанията Brunswick Marine, като получихме представителството за продажби и сервиз на моторни лодки и яхти "Sea Ray".

Партнираме и с други производители - от Полша - Parker Ribs надувни лодки с пластмасов корпус, Galeon, Galia Boats моторни яхти и лодки, от Америка - Scout Boats - спортни и риболовни лодки.

Разнообразието на марките извънбордови и бордови двигатели, които се ползват от клиентите ни накара да разширим гамата на сервизната ни дейност и така през 1997 година започнахме да работим с продуктите на TeleflexMarine, частите предлагани от Sierra Marine и пропелерите на Michigan Wheel.

ФИЛОСОФИЯ:
Работата ни е свързана с изключителна отговорност към живота и свободното време на хората ползващи лодки и яхти. Максимата, че „морето не е до колене” е основен принцип, които спазваме от самото начало.

Стараем се да работим така с клиентите ни, че да ги научим и те да изпитват респект и уважение към морето. Няма значение каква е лодката или яхта, всеки, който ползва рибарска, надувна или спортна лодка, ветроходна или моторна яхта, трябва да я управлява, експлоатира и да се грижи за поддръжката й така, че да тя му доставя удоволствие и да го връща винаги на брега.

Професионализма и качеството на услугите постигаме с упорит труд, усвояване на нови знания, ползване на модерни софтуерни продукти за тестване и качествени инструменти за ремонт. Стараем се да не допускаме пропуски и да сме точни в обещанията, спазването на сроковете и качеството на услугите, защото за нас удовлетворението на клиентите е важно.

През годините пораснахме и трупахме знания и опит, който предадохме заедно с отговорността и професионализма на поколението след нас. Приемствеността в работата е най-голямата ни гордост и постижение.

Професионални услуги:

  • СЕРВИЗ
  • ЧАРТИРАНЕ
  • ОБУЧЕНИЕ
  • ЗАСТРАХОВАНЕ
  • РЕГИСТРАЦИЯ НА ЛОДКИ

Информация за контакти с "Булмер" ООД

Централен офис 8000 Бургас, ул. "Христо Ботев" 55 тел: +359 (0)56 810 047; факс: +359 (0)56 830 023 e-mail: office@bulmer-boats.com

Офис "Марина порт" - Созопол град Созопол 8130 +359 (0)888 398 972 e-mail: office@bulmer-boats.com

Продажби на лодки Асен Костов Младши +359 (0)878 578 785 e-mail: assen.kostov@bulmer-boats.com инж. Стефан Костов +359 (0)888 398 972 e-mail: stefan.kostov@bulmer-boats.com

Продажба на резервни части и сервиз Асен Костов тел: +359 (0)56 810 047 факс: +359 (0)56 830 023 тел. +359 (0)887 396 998 e-mail: office@bulmer-boats.com