logo

Боряна Тотева – славянски маг и нумеролог

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева е ясновидка с международно признание, жената – скенер. Боряна прилага и вуду-ритуали и етруски метод на восъколеене.

Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева
Славянският маг е човек с изключително доказани способности – той може да прогнозира политически събития и да решава изцяло човешките проблеми, да формира събития или постигане на желани цели, да променя съдбата на човека, доколкото това е възможно, да отстранява енергийни вмешателства и различни зависимости, да програмира успехи в бизнеса, да разреши проблеми в любовта, в семейството, да събере разделени хора, да промени взаимоотношенията на хората. За всичко това се прилагат специални ритуали.

За Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева са написани книги, снимани са филми, но това не я промени – тя е все така обичлива и жизнерадостна, безкрайно симпатична жена, винаги приветлива и винаги помагаща на хората.

Тя не стои на едно място, непрекъснато обикаля България, защото смята, че във времето в което живеем, малко хора могат да си позволят да дойдат чак до София, за да получат помощ. И където и да приема, хората винаги се редят на опашка. И не е само защото цените при нея са напълно по силите на всеки средностатистически българин, а защото знаят – при Славянски маг Боряна Тотева, ученичка на звездан маг Елена Вакуленко, винаги могат да намерят спасение от всичките си беди и проблеми.

Ако имате потребност от магическите й ритуали за възход и благоденствие, просперитет и любов – потърсете я. На 6-тия Международен Конгрес на изявените лечители (26.08.2005) в Москва Боряна Тотева е наградена със Златен медал и диплом с рег.N: 062, връчени от проф.д-р Галпирин (доктор на медицинските и психологическите науки).

СЛАВЯНСКИ МАГ И НУМЕРОЛОГ БОРЯНА ТОТЕВА И ИЗТОКА
Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева, жена-легенда, чиито невероятни умения направо потресоха иначе недоверчивия Изток. В Дубай, един от най-богатите градове на света, специалистите по всички видове медицина са предостатъчно. И все пак, забулени до вежди милиардерски съпруги и облечени в шорти и потници европейски бизнесдами се редяха на опашка, само и само за да попаднат под феноменалното магическо въздействие на нашата българка, която, дори нарушаващо законите на физиката съвършено необяснимо влияе върху Съдбата, проблемите, ситуациите Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева се справя с тях.

Перфектно ясновидство, владеене на силите на стихиите, умение да разваля абсолютно всички видове магии… и всичко това се съчетава с невероятна доброта и състрадание, с обич към хората и отговорност за всички свои действия. Славянски маг и нумеролог Боряна Тотева би могла да остане в чужбина и да печели милиони, обаче, реши, че не може да остави без помощ съотечествениците си.