logo

Блидис ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

БЛИДИС ООД е фирма специализирана в проектиране и изработка на изделия от стъклокерамични плочки. Нашият стремеж е името BLiDiS Digital Fresco да се превърне в синоним на изкуство чрез мозайка, достъпност и иновативност в тази област. Наши потенциални клиенти са архитекти, предприемачи и строители, интериорни дизайнери, търговци и индивидуални собственици.

Продуктите ни намират място както в интериора на хотели, казина, магазини, ресторанти, балнеологични центрове, жилища и къщи, така и в екстериорни декорации. Нашата производителност и ресурси ни позволяват изпълнение на всеки проект, независимо от неговия вид и размер, в изключително къс и непознат досега срок на изненадващо достъпна цена.

Стъклокерамичните плочки имат неоспорими естетически качества и доказани функционални предимства за множество приложения. Въведените от БЛИДИС нови технологии предлагат гъвкавост в отношенията с дизайнери. Също така ни позволяват да разширим областта на приложение и достъпността до този стилен, елегантен и за много приложения незаменим материал за облицовки и художествен дизайн.

БЛИДИС ви предлага своята завладяваща колекция от стилни фигурални стъклокерамични мозайки, елегантни фризове, градиентна мозайка, разнообразни фигури и впечатляващи стъклокерамични фото мозайки за вашата декорация. Всички наши продукти са подходящи както за ново строителство, така и за обновяване.

Красивите стъклокерамични плочки са елегантен материал с модерен дизайн, използван в съвременните домове, бизнес и обществени сгради.

Стъклокерамичната мозайка може да се използва в почти неограничен набор от приложения: върху стените в банята, за повърхности и стени в кухнята, около камината, за душкабини, басейни, градински стени, СПА центрове, водни каскади, фасади на сгради и всички приложения, подсказани от вашето въображение. Разгледайте категориите с продукти, където може да намерите готови решения за вашите цели или нови вдъхновения.

Всички продукти се произвеждат по поръчка.