logo

Бианчи кафе ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Бианчи кафе ЕООД е създаденo през 2004 г. За кратко време успява да изгради собствена производствена база, оборудвана и снабдена с модерни машини и производствени линии, съобразени с все по-големите изисквания и нужди на нашите клиенти. Впоследствие изгражда собствена верига Coffee Shops, за да даде възможност на по-голям брой клиенти дa се докоснат до уникалния вкус на Bianchi coffee.

През 2004 г. създава Bianchi coffee espresso в разфасовка от 1 кг. – специално предназначен за хотели, ресторанти и кафенета. Всеки пакет е със специална клапа, която позволява излизането на въглеродния диоксид. Конструкцията на клапата позволява вътрешното налягане да се освободи, без да влиза кислород от околната среда. Опаковани по този начин зърна могат да се съхраняват до 24 месеца.

През 2006 г. в отговор на нарастващите потребности на пазара е реализиран проект, свързан с по-широкото предлагане на Bianchi coffee в по-малки разфaсовки. Този проект e насочен предимно към много по-широк кръг клиенти и основно към съвместната работа с търговски вериги.

Първите продукти от този клас са: Bianchi Gold 100 g, Bianchi Silver 100 g, Bianchi Джезве 100 g и Bianchi Decaffeinated 100 g. На пазара присъства и марката Bianchi coffee мляно във вакум разфасовка от 250 g.

Продуктите от този клас са: Bianchi black 250 g, Bianchi Gold 250 g, Bianchi Silver 250 g и Bianchi Decaffeinated 250 g.

За улеснение на потребителите на кафе на зърна за домашна употреба създадохме разфасовки от 250 g: Bianchi Rosso 250 g (зърна) и Bianchi Decaffeinated 250 g (зърна). Най-новият наш продукт е еспресо кафе в еднократна индивидуална опаковка. “Bianchi pod system” е най-добрата система за предлагане на кафе с гарантирано качество.

Прецизно смилане и изпичане гарантира високото качество на: Bianchi Adore 7 g, Aroma Gold 7g, Bianchi Decaffeinated 7g, Bianchi Silver 7g и ADORE Super Crema 7g. Младият ни екип, сервизните ни специалисти и предоставяните рекламни материали спомагат за улесняване работата на нашите партньори и за затвърждаване на добрите ни взаимоотношения.

Принципът на Бианчи кафе ЕООД е коректност и лоялност. Поощряваме тези, които помагат да се наложи марката Bianchi coffee на пазарa. Нека лоялността бъде взаимна. Така бизнесът ни ще бъде успешен.

Фабриката на Бианчи Кафе ЕООД е с най-съвременно оборудване, като процесът на пречистване, изпичане и пакетиране на кафе е напълно автоматизиран. Контролира се всяка стъпка от производствения цикъл – от входящата суровина до готовия продукт.

Фирмата е директен вносител на сурово кафе от 16 държави. Поддържа на склад висококачествени сортове кафе робуста и арабика. Качественият контрол се осъществява в специализирана собствена лаборатория на територията на фабриката, което позволява постигане на неизменим вкус и аромат на произведеното кафе. Сертифицирана по ISO и HACCP.

ПРОДУКТИ:
Кафе на зърна
Мляно кафе
Зелено кафе
Разтворимо кафе
Дозети