logo

'Белла България'

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

„Белла България” е най-големият производител на хранителни продукти в страната. Създава, развива и предлага иновативни продукти в различни ценови сегменти, които отговарят на очакванията на потребителите за постоянно качество и разумни цени. Това се дължи на високото качество на продукцията, добре развитата дистрибуторска мрежа и гъвкавата и иновативна бизнес стратегия.

Стартирала дейността си през 1992 г., днес компанията притежава портфолио от над 200 продукта, които произвежда в девет предприятия. Отличителната колекция от брандове я прави лидер в категорията на трайни и малотрайни колбаси, точени кори, бутер тесто и маргарини. Тези брандове включват „Перелик”, „Сачи”, LEKI, BELLA, Tommi, „Флора”, "За цялата фамилия", "Народен". „Белла България” работи в пълно съответствие с европейските стандарти и предлага продуктите си на българския и европейския пазари. Компанията има силно развита търговска и дистрибуционна мрежа в цялата страна.

Търговските й офиси са над 20, а представителите – 300. Директните й доставки се извършват до 12 000 точки на продажба. „Белла България” успешно оперира и на пазара в Румъния, където е изградила собствена търговка структура. Има също дистрибуторска мрежа и търговски офис в Гърция. Компанията развива външнотърговска дейност и изнася продуктите си в над 20 страни на четири континента – Германия, Испания, Кипър, САЩ, Австралия, Англия, Ливан, Холандия, Турция и други. „Белла България” е сред най-големите корпоративни работодатели в България. Осигурява заетост на над 3 000 души и има съществен принос за повишаване заетостта в районите на Пловдив, Ямбол и Добрич.

Компанията е въвела и поддържа здравословни и безопасни условия на труд. Всички служители имат достъп до атрактивни социални пакети и възможност за кариерно и професионално развитие чрез програми за повишаване на квалификацията и уменията им. Компанията съобразява дейността си с интересите на обществото и средата, в която оперира.

„Белла България” е ангажирана с инициативи в областта на екологията, образованието и културата. Подкрепя значими инициативи за подобряване живота на хората в неравностойно положение.