logo

“Апекс Сервиз” ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

„АПЕКС СЕРВИЗ“ ООД има 20 годишна история на съществуване, като основната й дейност е да обслужва и сервизира български и чужди марки кари и складова подемна техника, ръчно водими и подемно-транспортни с мото, електро и газово задвижване. Фирмата се утвърждава като фаворит в организирането на доставките и дистрибуцията на българските и вносни резервни части за карите, в най-къси срокове и при максимален контрол.

Ние осигуряваме сервиз и резервни части за различните кари от марки и производители като : ТOYOTA, КOMATSU, LINDE, JUNGHEINRICH, HELI, HC, ТСМ, NISSAN, MITSUBISHI, DALIAN, DOOSAN, HYSTER, STILL, YALE и нашата нова марка OSAKA FORKLIFT.

С цел да бъде по-близо до своите клиенти, компанията ни изгради и мрежа от собствени търговски и сервизни центрове в Пловдив, София, Варна, Шумен и Белград. Създали сме партньорски филиали в Русе, Сливен и Бургас. Предстои разширяване на търговската ни и дистрибуторска мрежа в съседните държави, като вече имаме опит в Сърбия и Румъния.

Търговският ни отдел използва следната политика при обслужване на клиентската ни мрежа:

  • продажба на нови и рециклирани кари, складова подемна техника и ръчни палетни колички
  • гаранционен и следгаранционен сервиз на различни марки български и чужди кари с абонаментно обслужване
  • осигуряване на оборотни мотокари по време на сервизната дейност отдаване под наем на мотокари и др. подемна техника /вкл.с водачи/
  • голяма складова наличност на резервни части, консумативи и техническо оборудване /гуми, батерии, вилици/
  • собствен лизинг
  • обратно изкупуване на кари /buyback/

За групата „Корпоративни и ключови клиенти” на фирмата, търговският ни екип предлага специални търговски политики, условия и отстъпки. За новите клиенти се организират презентации и се провеждат демонстрации и тестови изпитания- test drive.

Нашият център в Пловдив обучава и нови сертифицирани технически кадри и водачи за нуждите на бранша ни в България. Това е и част от общата ни фирмена политика за въвеждане на нормите за безопасни и екологични условия на труд и популяризиране на новите еко стандарти при новите модели кари.

Мениджърският екип на фирмата е квалифициран и мотивиран за работа в силно конкурентна и икономически променяща се среда. С експертната помощ на отдел „Маркетинг и Реклама” се търсят нови възможности за дистрибуция и търговия в България и съседните балкански страни.

Провеждаме маркетингови и рекламни кампании по региони и групи клиенти. Участваме в национални и международни бизнес срещи и семинари, където презентираме директно.

Като дистрибутори на световните марки ТСМ, CROWN,CESAB, ние редовно организираме двустранни презентации и тренинг-семинари.

Традиционно участваме с голям щанд на Техническия есенен панаир в град Пловдив /България/, който е и най-голямото търговско изложение в региона с над 2500 изложители.

Фирмата взима участие и в международни специализирани форуми за логистика и стелажно оборудване.