logo

АЛТЕХ

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

АЛТЕХ е водещ представител в технологичната индустрия. Надеждни услуги, бърза доставка, безкомпромисно обслужване и най-важното – дългосрочни и пълноценни взаимоотношения, изградени с нашите клиенти.

Продуктовият каталог побира всичко ново от света на техологиите, което е създадено само и единствено с цел да служи на всички любители на мобилните и технологични устройства. Независимо дали имате нужда от съвет при избора на нов лаптоп, поправка на вече повреден такъв или замяна на някоя част от настолната ви конфигурация, служители на магазините с удоволствие ще дадат съвет и при необходимост – напътствия при процеса на закупуване на даден продукт.

Страниците на уебсайта крият богата гама както от готови вече продукти – лаптопи, таблети, смартфони и настолни компютърни конфигурации, така и прилежащите към тях периферни или допълнителни компоненти.

Разнообразието от хардуерни решения се допълва и от редица софтуерни пакети, които не просто ще покрият най-семплите изисквания на операционната ви система, но и ще пренесат професионалние ви качества и представяне на едно друго, по-високо ниво.

АЛТЕХ е мястото, където изборът на нова видео карта или обектив за фотоапарата ви гарантира не просто закупуването на продукт, а инвестиция в бъдещето.

Целта на АЛТЕХ е да предостави необходимия спрямо нуждите продукт на клиентите си, уверявайки се, че изборът е правилен. Знаят, че сме помогнали при правилното решение, когато:

  • Продуктът отговаря на нуждите на клиента ни.
  • Продуктът се вмества в бюджета на клиента ни.
  • Продуктът разполага с техническата спецификация, за да служи в бъдеще на клиента ни.

Въпроси относно хардуерни или софтуерни продукти може да зададете през Live-чат функционалността на уебсайта или Facebook страницата на фирмата.