logo

Аеро ЕООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

"АЕРО" ЕООД е регистрирана през 2007 г. със седалище гр. Ямбол ул. "Луда Камчия" 7. Едноличен собственик и управител е Петър Христов Карамарков. Tази фирма се явява приемник на дейността на фирма ЕТ "АЕРО - П. Карамарков". Фирма ЕТ "АЕРО - Петър Карамарков" е регистрирана през 1989 г. с решение № 422/11.11.1989 г. на ЯОС със седалище в гр. Ямбол ул. "Радецки" 44 със собственик и управител Петър Христов Карамарков.

Първата дейност на фирмата е изграждане на електро- инсталации и кабелизации - силови и съобщителни мрежи, паркови и улични осветления. Активна дейност започва през есента на 1991 г. От тогава е изградила множество обекти, инвестирани от БТК, НЕК, EVN и много други по-малки инвеститори. От 1993 г. фирмата е оторизиран търговец на електроинструменти и консумативи за тях с марката BOSCH - Германия.

От есента на 1995 г. фирмата е търговец и на машини за гората и градината с марката Husqvarna - Швеция. От 1999 г. фирмата разполага с магазин и в град Стара Загора. От 2007 г. фирма "АЕРО" ЕООД е вносител на ръчни инструменти с марката KNIPEX - Германия, както и на гумени вериги за минибагери. От 2008 г. фирмата започна и внос на малка строителна механизация /трамбовки, виброплочи, фугорези, машини за шлайфан бетон и др./ с марка MASALTA - Китай.

В търговските обекти на фирмата можете да намерите още и електроинструменти Макита - Япония, ръчни инструменти Униор - Словения, заваръчна техника Варстрой - Словения, пневматични инструменти GAV - Италия, компресори, агрегати, градинска техника Gardena и др. За всички предлагани от фирмата машини предлагаме и консумативи, резервни части и осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз. През изминалите години фирмата винаги се е стремяла да бъде честна и коректна към своите клиенти и доставчици, да предлага на пазара стоки само с доказано качество и от утвърдени производители.

Магазин Стара Загора 6000 Стара Загора ул. "Тодор Пъндев" №1 /до кино "Димитър Благоев"/ магазин: 042/604332