logo

Агенция ИНТЕРМЮЗИК

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Агенция ИНТЕРМЮЗИК е основана през 1999 г. от Ивелин Петров - музикант от гр. Варна / пиано, клавишни, вокал /, работил като пианист и клавирист в България, Норвегия, Дания, Гренландия, Германия и др. като част от дуо „Блиц” . Завършил е НУИ "Добри Христов" - Варна.

Основната идея в дейността на ИНТЕРМЮЗИК е осигуряването на пълната съвкупност от продукти в нашата сфера .

Агенцията се занимава с озвучаване с професионална озвучителна техника на концерти , фирмени и други събития , тържества и др.; професионално сценично осветление под наем – инсталиране и обслужване по време на събитието; собствена сцена ( открита или покрита ) и конструкция тип „ ферма ” под наем с възможност за вариации при построяването; диодна ( LED ) стена под наем с възможност за вариации в размера - максимален размер 24 кв.м; мултимедийни проектори и екрани под наем ; импресарска дейност / музиканти в различни формации ,вокални изпълнители, дисководещи, шоу – програми/; организиране на партита и други събития ; изработване на различни видове рояли-кутии,съобразени с интериора на всеки пиано-бар ; оборудване с озвучителни и осветителни системи на зали, ресторанти , пиано-барове, караоке клубове , дискотеки и др. - за закупуване и под наем. Инсталиране на съвременно енергоспестяващо специално ефектно осветление, изградено от диодни ленти, включващо и устройства за управление на цветовете – автоматично или ръчно, в конфигурации според желанието на клиента. Изработване на светещи дансинги на базата на диодно осветление. Изготвяне на 3D проекти за визуализация;

За тези години ние успяхме да реализираме множество проекти – озвучаване на мащабни концерти, телевизионни реалити и музикални формати, оперни спектакли, рок-фестивали, корпоративни прояви, организиране на събития и др. С това успяхме да се утвърдим в бранша като безпорни професионалисти и като желан , стабилен и коректен партньор при изпълнението на всеки проект. Разполагаме с професионална озвучителна и осветителна техника , сцени и диодна стена и др. от световните лидери в производството им, като се стараем да внедряваме всички най-нови достижения в нашата сфера . Във фирмата ни работят добре обучени и високо квалифицирани тонрежисьори и звукови оператори , осветители и видеооператори с коректно и отговорно отношение към задачите и позитивен тон на комуникацията с всички наши клиенти.

ДЕЙНОСТИ:
- Звук и светлина
- Изработване на светещи дансинги
- Сцена
- LED Стена
- Пиано барове
- Изготвяне на 3D проекти за визуализация
- Организиране на събития
- Професионална озвучителна и осветителна техника
- Озвучаване на мащабни концерти
- Мултимедийни проектори и екрани под наем