logo

Агенция за недвижими имоти 'Виктория'

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Агенция „Виктория“ от самото си създаване проявява забележително присъствие на пазара на недвижима собственост.

Фирмата се стреми да предлага голям брой имоти и да работи с най-широк кръг клиенти. Има дългосрочни амбиции в бизнеса с недвижими имоти, затова залага на професионализма и коректността. Цените на обявените имоти са определят от продавачите им, а Агенция „Виктория“ не добавя стойности към тях.

Предлага и новопостроени от фирмата апартаменти, офиси и търговски помещения на най-атрактивни места в града на цени отговарящи на качеството и схеми на разсрочено плащане, съобразено с доходите на клиентите.

Представителството обхваща целия процес свързан с продажбата на даден недвижим, рекламиране на имотите, намиране на клиенти, предоговоряне на условията, сключване на предварителни договори, цялата комуникация с клиентите до финализиране на нотариалната форма.

УСЛУГИ:
– Посредничество при покупко-продажба и наемни отношения на всички типове имоти – жилища, търговски помещения, земи и други.
– Пазарни проучвания на недвижими имоти.
– Консултации по сделки и правни въпроси.
– Съдействие при получаване на кредит за покупка на недвижим имот.
– Проверка за наличие на тежести върху имота и изрядност на документацията.
– Подготовка на всички видове документи за успешно реализиране на сделките.

Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен, прецизно подготвен анализ на пазара за недвижими имоти.