logo

АВТО ЕМ ООД

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Фирма "АВТО-ЕМ" ООД е създадена през 1995 г. с предмет на дейност внос и продажба на резервни авточасти за леки и товарни автомобили.

Дейността на компанията е разделена в три основни направления:
Магазин за авточасти и инструменти.
В магазина на "АВТО-ЕМ" ООД ще намерите авточасти и консумативи за леки и товарни автомобили. Може да поръчате и части по каталог, ако в момента не са налични на склад при нас. Поддържаме и наличности за товарни автомобили от водещи европейски производители като DAF, SCANIA, MERCEDES, VOLVO, KAMAZ и др.

Разполагаме с изключително богат асортимент от гедорета, ключове, тресчотки, инструментални колички, вложки, скоби за лагери, динамометрични ключове, гайковерти, клещи, отвертки, професионални гаечни ключове, авто-тенекиджийски инструменти и специализирани инструменти за сервизи. В нашата галерия може да видите голямото разнообразие от резервни части и инструменти, които може да намерите при нас .

Смяна на накрайници за хидравлични, индустриални и пневматични маркучи (мобилен сервиз).
Фирмата предлага смяна на накрайници за хидравлични, индустриални и пневматични маркучи за машини с различни размери. За вашето удобство "АВТО-ЕМ" ООД разполага с оборудван микробус за идване на място и обслужване на всички видове хидравлични, индустриални и пневматични маркучи.

Нужно е само да ни се обадите на някой от посочените в графата контакти телефони и ние ще дойдем при вас и ще отстраним повредата. За да не се нарушава фирмената ви дейност, "АВТО-ЕМ" ООД работи ДЕНОНОЩНО за вас и аварийния микробус за идване на място е на разположение 24 часа в денонощието.

Приемаме поръчки за цялата страна. Фирмата разполага с техника, която е за смяна на накрайници на хидравлични, индустриални и пневматични маркучи, различни по вид и размер. Отстраняваме повреди по различни машини, работещи в различни отрасли.

Коване на феродови накладки за товарни автомобили.
АВТО-ЕМ" ООД предлага на своите клиенти коване на феродо за накладки за всички видове товарни автомобили. Нашите специалисти ще се справят както със коването на накладки на масовите модели товарни автомобили, така и с нестандартни и малко полулярни товарни автомобили.