logo

Сити Ентъртеймънт ЕООД - професионално почистване София

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Сити Ентъртеймънт ЕООД e бързоразвиваща се компания в сферата на професионалното почистване на домове, офиси, бизнес сгради, магазини, хотели и промишлени складове.

Ние предлагаме комплексни услуги при професионалното почистване и доставката на всякакъв вид санитарно-хигиенни материали. Компанията е основен лидер сред известните фирми за професионално почистване в град София.

Младият и динамичен екип на компанията може да задоволи всяко едно желание на клиента. Използваме специализирани професионални почистващи машини и техника, и ръчни операции при необходимост. Използваните продукти и технологии са съвременни и щадящи както природата, така и човешкото здраве.

Нашите служители са с доказан опит и квалификация в сферата на професионалното почистване. В тази връзка фирмата предлага на своите служители стимулиращо възнаграждение и допълнителни бонуси, в зависимост от постигнатите резултати.

Мисия

Нашата основна мисия е да предоставяме качествени услуги на нашите клиенти, като за целта следим стриктно спазването на всички норми и правила на работа на нашите служители, след което ние измерваме точния брой на удовлетворените клиенти и по този начин извършваме мониторинг за цялостната ни дейност и ефективност.

Визия

Нашата визия отразява целеустремеността и ангажираността към всеки един клиент. Тези две основни виждания спомагат на компанията да развива устойчив и дългосрочен бизнес. По този начин ние добавяме стойност към всяка една предлагана услуга.

За нас чистенето е забавление!