logo

Ресторант Лайф - гр. Плевен

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Описание

Life... restaurant, pizzeria & wine bar отвори врати за Вас в Плевен с амбицията да се утвърди като изисканото заведение. Едно любимо място за местните и международни гости, този престижен ресторант предлага разкошна гурме кухня, която включва месно меню от световна класа и рибни деликатеси в комбинация от над 150 вида вино.

Посетителите могат да избират измежду стилно обзаведения основен салон за хранене, уединени пространства за кратки срещи или интимна тераса с изглед към града.

За ресторанта: Специалитети от селектирано телешко месо, рибни специалитети, паста и пица, суши и над 150 вида вино

Управител Весела Асенова, тел: 0886 661 771

Основен ресторант, седящи: 80 места

Тераса „Запад“ с гледка към Плевен (парк „Скобелев“ и център): 40 места

Тераса „Юг“ с изглед към парк „Кайлъка“: 38 места

Бар: 10 места

Музика: Chillout и на живо (при събития)

Видео: 4 броя Extreme high definition[xHD] 65” monitors

Работно Време: Всеки ден от 8.00 до 24.00 часа

Меню:

  • Основно меню
  • Винен лист
  • Суши меню
  • Меню за събития

Гурме под прикритие
Той е скромен. Работи много. И управлява цялата армия, която е събрал около себе си в кухнята, без да повишава тон. Мъжът описан по този начин се казва Мариян Богданов и ръководи кухнята на LIFE…restaurant, pizzeria & wine bar. Работата му преминава през всички стъпала на професията – от работа в ресторант изхранващ предимно работници, до главен готвач в няколко емблематични Черноморски ресторанта.

Неговият личен акцент е върху по-редки или качествени меса като ангъс бийф, телешки джолан, готвен под вакуум, свинско, което се обработва от цели животни в кухнята на ресторанта, за да се постигнат по-добър вкус , също филе от патица. Другият фокус е върху няколко оригинални гарнитури, оставени свободни от ястията – картофки с мащерка, готвени под вакуум, ориз с кокос и амарето, броколи с филирани бадеми, спанак с бяло вино и сметана, пюре от кореноплодни зеленчуци.

Веднъж стигнал настоящето, с опита, знанията и признанието на гилдията, Мариян Богданов формулира скромна мечта на хоризонта си:

"Клиентът да идва, сяда и поръчва от малко, стегнато меню. Без забележки."